Till huvudinnehåll

Kom igång tillsammans!

Ski Team X-Country Race är en enkel träningstjänst på webben där man tävlar i lag tillsammans med sina kollegor! All aktivitet räknas och för den som vill finns träningsprogram, filmer och tips i längdskidåkning från Anders Södergren.   

Tävlingen går ut på att under fem veckor samla så många poäng som möjligt genom att vara aktiv så mycket som möjligt. För varje aktiv minut får deltagarna en poäng oavsett vilken aktivitet som har utförts. För den som vill finns tre nivåer på träningsprogram för längdskidor utformade av Anders Södergren. Det finns också fullt med filmer och tips att ta del av för att komma igång med längdskidåkning eller förbättra sin teknik.

Innan tävlingsstart får varje deltagare ett inloggningsmail med uppgifter till en personlig sida på tävlingssajten. När tävlingen startar registrerar varje deltagare sin träning i kalendern på sajten. Poäng delas ut för varje utfört träningspass. Vill man utmana någon särskild lite extra kan man skicka en utmaning via systemet och få en direktuppdatering av hur man ligger till jämfört med dem man har utmanat.

Varje vecka har alla som uppnår 30 minuters träning om dagen i snitt samt skriver en motivering chans att vinna fina veckovinster. När tävlingen är avslutad koras en slutlig vinnare bland alla som som har varit aktiva under tävlingens gång och skrivit en motivering.

 

 

 

 

 

Loading...