Till huvudinnehåll

Aktivera hela arbetsplatsen!

Är ert företag sugna på att göra en kul och motiverande aktivitet tillsammans? Häng med i Ski Team X-Country Race! Under fem veckor handlar det om att vara så aktiv som möjligt, vilken träningsform som utövas spelar ingen roll.

Vi skräddarsyr företagstävlingen efter just era behov. En tävling varar i 5 veckor. Vi hjälper er med den interna marknadsföringen, anmälningsförfarandet och följer sedan upp resultatet av er satsning. Vi är med er från start till mål.

Varje deltagare får instruktioner och inloggningsuppgifter till tjänsten. Vid registrering skapas en personlig träningssida där deltagaren kan följa sin framfart i topplistorna, ta del av träningsprogram för längdskidor, filmer och mycket mer. 

Tävlingen går ut på att vara aktiv så många minuter som möjligt under tävlingsperioden, promenader, simning, löpning - all aktivitet räknas. För den som vill finns det tre träningsprogram i längdskidor utformade av Anders Södergren att ta del av. Det finns även filmer och träningstips. Deltagarna kan följa hur det går för sina kollegor och utmana varandra till att ge det lilla extra.

Ski Team X-Country Race aktiverar medarbetarna på arbetsplatsen på ett roligt och motiverande sätt och förutom hälsovinsterna bidrar även tävlingsmomentet till en ökad teamkänsla!

Vill ni träna med eliten? Kontakta oss så berättar vi mer!

Select Wellness AB
Tel: 08 732 24 00
info@xcountryrace.se 


 

Loading...